Fagleder ansatt ved UCO-skolen

UCO-skolen er et satsningsområde for UCO, og for å styrke den ytterligere, ble det besluttet å ansette en fagleder. I tillegg skal det iverksettes en sertifiseringsprosess for å bli godkjent opplæringsbedrift.   -Sikkerhet er alfa og omega for alle i bygge- og anleggsbransjen, så også for UCO. Derfor synes jeg det er viktig at vi kan tilby de kursene som kundene etterspør, og med sertifiseringen i orden og fagleder på plass, har vi gjort noen veldig gode tiltak, sier adm.dir., Jostein Stormo. 22.8.2023

Førskolelærer med maskinførerbevis

-Jeg er utdannet førskolelærer, men etter endt utdannelse satte svigerfar meg i en anleggsmaskin, og jeg skjønte fort at det yrket var bedre betalt enn læreryrket, sier han med et smil.
Likevel ble det noen år som lærer, da han i perioden 2012-2019 var kontaktlærer for 3. og 4. klasse. Utover det, har han vært maskinfører/bas hos Lauritz Fladby,  i Implenia og hos Roar Wilhelmsen kranservice.

Bjørn Lage var ikke aktivt søkende etter ny jobb, da han på forsommeren ble kontaktet av et rekrutteringsbyrå på vegne av UCO, men så endte det altså med ansettelse. -Jeg synes dette er en spennende utfordring og en fin mulighet til å lære bort alt jeg kan etter å ha jobbet ute i felten. Jeg ser frem til å utvikle meg videre i denne rollen og jeg setter pris på den gode mottakelsen jeg har fått i selskapet. Her er det veldig mange hyggelige kolleger og det er en god stemning på bygget.

-Jeg er glad for å ha fått Bjørn Lage om bord i UCO-skolen. Bakgrunnen fra læreryrket og erfaringen som maskinfører, er en flott kombinasjon, som han vil ha god nytte av i rollen. Han skal også, sammen med instruktør John Hedlund, gjennomføre kurs, slik at vi kan ivareta alle våre kurs i egen regi. Jeg ønsker Bjørn Lage velkommen og ser frem til å samarbeide med ham om videre utvikling av UCO-skolen, sier HMS-sjef, Martin Tveter.

 

True