John Hedlund er ny instruktør ved UCO-skolen

John har mange års erfaring fra byggebransjen og begynte sin karriere i Lindab. Der har han innehatt roller som kundemottaker, lagerarbeider, og montør. På et tidspunkt innså han at han ønsket en endring og han utdannet seg derfor som barne- og ungdomsarbeider og tok fagbrev innen dette. Etter flere års arbeid med barn og unge gikk ferden til UCO. 29.6.2023

Ulike roller og bred erfaring

-I 2007 ble jeg ansatt som montør i byggvarmeavdelingen ved UCO Kjeller. Etter en tid tok jeg over som driftsleder, før jeg ble ansatt i kundesenteret i 2012. Deretter startet jeg som selger og jeg var selger på eksternmarkedet fra 2014 til 2018, da jeg ble jeg selger for Skanska på heltid. De senere årene har jeg jobbet for Kjeller utleie både på kundesenter og innen lager/logistikk. Jeg har dermed en bred bakgrunn og vet mye om både kunder, utleie og produktene våre, sier den nytilsatte instruktøren.

En ny type hverdag

Noen ganger er det fristende å gjøre noe helt annet, og denne stillingen har John vært fristet av lenge: -Jeg har syntes at denne stillingen virket spennende og øynet muligheten nå som Arve Øverli slutter i UCO. Det er jo en helt annen type jobb, men det å stå foran mennesker har jeg vært vant til tidligere. I tillegg har jeg alltid hatt et sterkt HMS-fokus og jeg har vært mye ute på byggeplasser, så jeg har sett mye av hvordan maskiner brukes og hvordan det fungerer på byggeplasser. Jeg har bistått Arve innen kursvirksomhet tidligere og nå suger jeg til meg alt jeg kan av lærdom denne uka vi overlapper. Dette blir spennende, avslutter John.

-Jeg synes det er veldig hyggelig at John ønsker å ta denne rollen og at vi kan få brukt hans lange erfaring og kunnskap i denne stillingen. Her vil han også få alle muligheter til å utvikle seg selv videre. John vil nå inngå i et team sammen med vår nye faglige leder av UCO-skolen som nettopp er ansatt, sier regionssjef i Stor-Oslo, Terje Paulsen.

-Vi har mange eksempler i UCO på at ansatte har funnet nye stillinger internt. Dette viser at det finnes muligheter i selskapet og at det er rom for personlig utvikling. Jeg har stor tro på John i denne rollen og ønsker ham lykke til, sier adm.dir., Jostein Stormo.

 

True