Jobb i UCO

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med omsetning på 985MNOK. og 245 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra.

 

 

Har du erfaring fra bygge- og anleggsbransjen? Jobber du som stillasmontør og ønsker utvidet ansvar?

Arbeidssted: Kjeller

Da er du kanskje den rette til å fylle stillingen som driftsleder stillas for UCO Kjeller.
Vår stillasavdeling består av 16 dyktige ansatte – som grunnet økt etterspørsel, nå søker en ny kollega. Vi har et profesjonelt fagmiljø, og vår hverdag preges av høyt arbeidstempo og stor grad av trivsel.

UCO Sarpsborg søker driftsleder

Arbeidssted: Sarpsborg

 

Har du erfaring fra bygge- og anleggsbransjen? Har du erfaring med større og komplekse stillaser og ønsker utvidet ansvar? Da er du kanskje den rette til å fylle stillingen som driftsleder for UCO Sarpsborg.

UCO Narvik søker en stødig driftsleder

Er du interessert i maskiner og utstyr til bygge- og anleggsbransjen, og vil jobbe i et av Norges ledende utleieselskap?

Arbeidssted: Narvik

UCO Narvik holder til sentralt i Narvik sentrum. Teamet består av fem engasjerte og erfarne ansatte, som hver dag gjør sitt ytterste for å finne kundens beste løsning – og nå vil de ha deg med på laget!