UCOs første premiumrigg er levert til Taraldsvik Maskin

UCO og Moelven Byggmodul har sammen utviklet en modulrigg i premiumversjon. Her får kunden opplevelsen av å jobbe i et moderne kontorbygg, noe som nok vil verdsettes av de kundene som tilbringer år etter år i en modulrigg. Nå er den første riggen klar, og 13. januar kunne avdelingsleder ved UCO Narvik overlevere riggen til daglig leder ved Taraldsvik Maskin, Hans-Erik Aspenes.
 

-Kunden hadde behov for bedre fasiliteter enn de vi finner i en tradisjonell modulrigg og etter at ledelsen besøkte visningsriggen ved vårt hovedkontor på Kjeller, så ble det bekreftet at det var UCO Premium de landet på. Dette er den første ordren og leveransen av denne type rigg, og jeg er veldig trygg på at kunden her vil bli godt fornøyd med sin nye arbeidsplass, sier fagansvarlig for moduler i UCO, Hugo Stormo.

Fornøyd kunde i topp moderne lokaler
Riggen er godt tilpasset kundens behov og består av kontor til 14 personer samt garderobe og spiserom for 60 - 70 personer. Videre har riggen eget vaskerom, datarom, dame- og herregarderobe, minglerom/salong i 2.- etg. og tre møterom. Riggen er universelt utformet og har HC-rampe utvendig, innvendig løfteplattform/heis, dørautomatikk, HC-WC i begge etasjer og korridorer med riktig bredde. Kontraktens varighet er på 10 år og med en såpass lang leiehorisont, er det viktig at fasilitetene er på plass og at kunden er fornøyd: -UCO er ekspeditt og leverer fantastisk gode produkter til Taraldsvik Maskin. I tillegg er de ansatte serviceminded og klarer å levere det vi etterspør slik at også våre kunder blir fornøyde. Denne riggen er i verdensklasse, sier Hans-Erik Aspenes.

Premiummodul – en modul av ypperste kvalitet
UCO har lang erfaring med modulleveranser og ser nå at det er et marked for moduler med andre fasiliteter enn i de tradisjonelle TEK-17-modulene: -Premiumsversjonen har en ny type fasadebekledning, som fjerner litt av det tradisjonelle «brakkeutseende». I tillegg er vinduene større, med utvendige screens. Kompaktdører- og vegger gir bedre lyddemping mellom korridor og kontorer, og ventilasjonsaggregatet er flyttet fra korridor til det enkelte kontor/møterom for optimal ventilasjon. Nye farger, ny belysning, ny type lydplater og ny møblering, gir riggen et moderne uttrykk, samtidig som den er universelt utformet med en korridorbredde på 1,5m og med HC-WC som standard. Jeg er veldig fornøyd med dette konseptet og har stor tro på at UCO Premium vil bli et godt supplement til de tradisjonelle modulriggene vi tilbyr, sier adm.dir. i UCO, Jostein Stormo.

True