Rune Eriksen vant Utleieprisen 2023

Avdelingsleder ved byggvarmeavdelingen, Rune Eriksen, mottok prisen ved årets Utleiekonferanse 16.2.23

Rune Eriksen har jobbet i UCO i over 30 år og er et godt bevis på at det finnes utviklingsmuligheter for den som står på og «vil noe mer».  På årets Utleiekonferanse, ble Rune tildelt Utleieprisen og juryens begrunnelse var som følger:

«Rune Eriksen startet sin karriere i det såkalte «verktøyburet» på verkstedet, hvor han bedrev vedlikehold av verktøy og småmaskiner. Deretter begynte han på returmottaket på lageret, før han ble ordremottaker, kundebehandler i ekspedisjon, uteselger og til slutt avdelingsleder for byggvarmeavdelingen, der han er i dag. Han har vært i UCO i 37 år og er et levende bevis på å ta til seg utviklingsmulighetene når de byr seg. Rune viser ansvar i form av ledelse, er åpen og ærlig, uansett hvor stresset situasjonen kan være. Han yter alltid det lille ekstra gjennom sin arbeidsinnsats, forutsigbarhet og væremåte for å tilby kundens beste løsning og dermed skape en unik kundeverdi. Gjennom sin rolle i faggruppen «varme og tørk» i Norsk Utleieforening, bidrar han til å løfte dette fagfeltet ytterligere da han har vist seg å være svært fremoverlent og innovativ hva gjelder nye, grønne løsninger som gagner bransjen som helhet.»

Prisvinner ved UCOs 20-årsjubileum

Rune nyter høy respekt også internt, og ble nylig kåret til UCOs verdibærer ved UCOs 20-årsjubileum, der følgende punkter ble lagt til grunn:

Kandidaten viser ansvar i form av ledelse, planlegging, oppfølging og overholdelse av tidsfrister. Personen er åpen og ærlig, - og blid og hyggelig, uansett hvor stresset situasjonen er. Vedkommende innehar en enorm kunnskap som deles internt i UCO. Personen yter alltid det lille ekstra gjennom sin arbeidsinnsats, forutsigbarhet og væremåte for å tilby kundens beste løsning og dermed skape en unik kundeverdi. Vinneren er nominert fra flere avdelinger i UCO, og samstemt sies det at personen hver dag, hele året oppfyller rollen som UCOs verdibærer.

-Rune er svært engasjert, faglig sterk og setter alltid kundens behov først. Han er så absolutt en verdig vinner av verdibærer- og Utleieprisen 2023, sier regionssjef i Stor-Oslo, Terje Paulsen.

 

 

 

True