Ny avdelingsleder på plass ved UCO Sarpsborg/Vinterbro

Camilla er utdannet apotektekniker og har jobbet som personalansvarlig i Vitus apotek. Planen var å videreutdanne seg til farmasøyt, men hun merket at hennes teft for personalhåndtering var sterk, så hun satset heller på videreutdanning innen ledelse. Dermed ble butikkledelse ved Handelshøyskolen BI et naturlig valg og hun fullførte studiet ved siden av full jobb. Hun har flere år som avdelingsleder i ulike selskaper bak seg og hun har drevet eget firma i 8 år, før hun kom til UCO.

Bred erfaring og gode kunnskaper om bygge- og anleggsbransjen

Fra roller som avdelingsleder og nå senest som daglig leder i et bemanningsselskap, tar den ferske avdelingslederen med seg mye nyttig kunnskap inn i selskapet: -Jeg har jobbet med bemanning til bygge- og anleggsbransjen, så det er en bransje jeg kjenner godt. Lokalt har jeg mange kontakter herfra og jeg ser frem til å benytte kunnskapen om og relasjonene jeg har i bransjen inn i denne jobben. Videre har det å drive eget selskap gitt meg god kompetanse innen både økonomi, salg, ledelse og HR, så selv om utleie av maskiner og utstyr er nytt for min del, så føler jeg meg godt rustet sånn sett, sier Camilla.

Klar for nye utfordringer

Camilla tar gjerne en utfordring når den kommer og hun ser på jobben i UCO som en glimrende mulighet: -Da innleieforbudet trådte i kraft tidligere i år, ble det vanskelig å drive bemanningsselskap. Jeg måtte derfor se meg om etter noe annet og da jeg så at UCO søkte avdelingsleder, så tenkte jeg at det kunne være noe for meg. Størrelsen på selskapet og hva det innebærer av utviklingsmuligheter, var fristende. Dessuten synes jeg det er kult å være jente i bygge- og anleggsbransjen og jeg mener det er behov for oss, sier hun.

Gleder seg til å komme i gang

De første to ukene tilbringer Camilla på hovedkontoret og på hospitering hos UCO Narvik, for å få nyttig input før hverdagen starter for fullt i ny rolle. Hun er håndballtrener og tidligere håndballspiller – en skikkelig lagspiller med andre ord, og nå ser hun frem til å bli kjent med menneskene på avdelingen sin: -Jeg har fått masse nyttig lærdom med meg så langt, og nå gleder jeg meg til å bli kjent med menneskene på avdelingen min. Jeg trives aller best med å utnytte styrkene i et team og legge til rette for at alle i teamet skal blomstre og fylle potensialet sitt. -Jeg tenker at det faktisk kan være en fordel at jeg ikke har den fagkunnskapen som kollegene mine på avdelingen har – da kan jeg fokusere på å løfte frem de som har den.

-Med den bakgrunnen som Camilla har som avdelingsleder og fra drift av eget selskap, har hun en god ballast med seg inn i rollen som avdelingsleder ved Sarpsborg og Vinterbro. Hun er uredd, motivert og flink med mennesker, så jeg mener at hun har all grunn til å lykkes i rollen. Jeg ønsker henne varmt velkommen, sier regionssjef i Sør-Vest, Rune Lensberg.

 

True