Kraner for salg

Liebherr serie H

H serien har hydraulisk reisning av tårn og hydraulisk utfelling av utligger.Dette sammen med enkel transport, montering og pålegeing av motvekter, gjør at kranen er arbeidsklar i løpet av kort tid. Serien er fra 13 til 32 tm.

Liebherr serie HM

HM serien har de samme fordeler som H serien, men har i tillegg et spesialkonstruert transportunderstell som muliggjør transport med alle motvekter på. Dette gjør den til markedets raskeste kran å montere. Størrelsen er fra 13 til 22 tm.

Liebherr serie K

K serien er selvreisende kraner med fagverkskonstruksjon. Kranene har utligger lengder fra 36m til 50m og krokhøyder fra 15m til 34m. Serien går fra 34 til 120 tm.

Liebherr serie TT

TT serien er kranen med teleskopisk utligger og teleskopisk tårn i bokskonstruksjon. Dette sammen med enkel transport, montering og pålegging av motvekter, innebærer at den kan monteres på meget trange plasser.

Liebherr serie EC-H

EC-H serien er kranene for de store og mellomstore prosjekter. De er økonomiske å transportere og montere. Serien, som er en del av Liebherr’s modulprogram, består av 10 krantyper fra 112 til 630 tm.

Liebherr serie HC

HC serien er kraner for tungløft, lang utligger og store krokhøyder. Serien inkluder 8 kraner fra 800 til 5000 tm.

Liebherr serie EC-B

EC-B serien er en helt nye konstruksjon og inkluderer mange nye løsninger. Serien består av 13 kraner fra 50 til 280 tm.

Liebherr serie HC-L

HC-L serien er jib-kraner beregnet for store krokhøyder eller og kunne operere på et begrenset område for eksempel et skipsverft. Kranene har horisontal lastføring. Serien har 6 kraner fra 112 til 800 tm.