Jobb i UCO

UCO Narvik søker en stødig driftsleder 

Er du interessert i maskiner og utstyr til bygge- og anleggsbransjen, og vil jobbe i et av Norges ledende utleieselskap?

UCO Narvik holder til sentralt i Narvik sentrum. Teamet består av fem engasjerte og erfarne ansatte, som hver dag gjør sitt ytterste for å finne kundens beste løsning – og nå vil de ha deg med på laget! 

 

Vi tilbyr

• En utfordrende og givende stilling hos en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleie

• Samarbeid med erfarne kolleger over hele Norge

• God opplæring

• Konkurransedyktige betingelser, bransjens beste bonusordning, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjespareprogram

 

Ansvar

Som driftsleder, vil du jobbe tett sammen med avdelingsleder for å håndtere den daglige driften av avdelingen. Hverdagen vil blant annet bestå av kundedialog, innkjøp av varer og tjenester, samt utlevering/mottak av maskiner og utstyr.

 

Kvalifikasjoner

Vi ønsker en driftsleder som er god på kundebehandling: Du vet hvordan en kunde skal møtes og du evner å se dens behov. Gode datakunnskaper er en nødvendighet og videre er det en stor fordel om du har erfaring og/eller utdannelse fra bygge- og anleggsbransjen. Førerkort klasse B er et krav, mens truckførerbevis er en fordel.

 

Egenskaper

For å lykkes i denne stillingen, mener vi at du bør ha god salgsteft, ha økonomisk forståelse og være strukturert. Hos UCO Narvik er det høyt tempo og ingen dag er lik, så har du evnen til å beholde roen i stressede situasjoner, et godt humør og en god porsjon ståpåvilje – er kanskje du den stødige driftslederen vi leter etter.

 

 

Vi håper at vi nå har vekket din interesse og gleder oss til å motta din CV og søknad. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har spørsmål.

 

 

Kontakt:

Avdelingsleder, June Elisabeth Mathisen tlf. 466 20 374

HR-sjef, Jolita Asak, tlf. +47 91 54 72 39

 

 

Søknadsfrist: Snarest

SØK HER